About SPM Instrument

За SPM Instrument

SPM Instrument е световен лидер в технологията за мониторинг на състоянието. Ние предлагаме на индустриите по света високоефективни решения за мониторинг на състоянието в продължение на петдесет години, и ние обичаме това, което правим. Целият ни фокус е върху разработването на продукти от световна класа за надеждност и поддръжка от световна класа - това ни отличава от останалите доставчици.

Патенти и търговски марки на SPM

SPM Instrument AB притежава множество световни патенти за HD технология за мониторинг на състоянието и други изобретения. Световните патенти обхващат алгоритмите в HD технологиите, които предоставят лесно интерпретиране на измервателните резултати с несравнима яснота и отчетливост.

Очаквайте високо качество - всеки път

Тъй като нашите клиенти са нашият най-ценен актив, непрекъснатото подобряване на цялостното представяне на дружеството е постоянна цел на SPM. Горди сме да предоставяме на нашите клиенти продукти и услуги в съответствие с международния стандарт за качество ISO, като в същото време се грижим за света около нас.

Възможности за кариера в SPM

SPM Instrument е иновативна компания, която разработва, произвежда и предлага на пазара усъвършенствано оборудване за мониторинг на състоянието на въртящи се машини. Производствените обеми се увеличават, и ние непрекъснато разработваме нови продукти. Очакваме значително бъдещо разрастване и винаги търсим изключителни хора, които да се присъединят към нашия екип.